Često postavljena pitanja i odgovori

1U stanu smo ispod terase, prije godinu dana počelo nam je kapati sa stropa, sanirali smo terasu ali poslije svake kiše nam opet kapa, da li možete utvrditi uzrok kapanju?
Da, možemo. Problem je da Vam je sanacija krivo napravljena, ako nakon sanacije opet kapa na istom mjestu sanirano je krivo. Prvo je potrebno snimanjem termografijom utvrditi uzrok i točno mjesto ulaska vode u konstrukciju , to ne mora biti rupa na hidroizolaciji terase, može biti detalj na fasadi ili kriva montaža ograde terase i sl. Mi prvo detektiramo mjesto ulaska vode u konstrukciju, onda to mjesto ogradimo na površinu 0,5 m2 i tu točimo vodu te ona mora prokapati na istom mjestu gdje stalno kapa poslije svake kiše. Kad detektiramo točno mjesto ulaska vode radimo prijedlog sanacije.
2Na zidu nam se povremeno pojavljuje vlažna mrlja veličine 1m2 , probali smo svašta i bilo je više majstora ali nitko ne može utvrditi uzrok, da li Vi možete utvrditi uzrok?
Možemo. Kod vlaženja koja se ne mogu odmah povezati sa mogućim uzrokom,kiša,vodovod,kanalizacija potrebno je snimanjem termovizijom i eliminacijom jednog po jednog mogućeg uzroka pronaći točan uzrok.To nekad može trajati i nekoliko dana i potrebno je snimiti sve stanove iznad Vašeg stana.

 

Postavite nam pitanje    Vaše ime (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Vaše pitanje

    [wpgdprc "Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici."]