Kamere

U našem radu koristimo nekoliko Infracrvenih kamera koje nam svojim specifikacijama omogućavaju najbolji pristup problemu. Neke kamere se koriste za elektro postrojenja dok druge u građevini zbog veće rezolucije i mogućnosti snimanja panoramskog rada i obuhvaćanja cjelog objekta na jednoj slici. Svaka je prilagođena problemu kojeg rješava.

FLIR  T540

Novi model termovizijske kamere tvrtke FLIR sa softverom za obradu slika i izradu izvješća koristimo za detekciju uzroka vlaženja u građevinsrstvu. Rezolucija kamere, panorama mod i ostale značajke kamere predviđene su za najzahtjevnije zadatke u građevinarstvu.

PANORAMA, spajanje više slika u jednu cjelinu

PANORAMA, spajanje više  slika u jednu cjelinu

Mogućnost snimanja velikih objekata (zgrade) u visokoj  rezoluciji i kvaliteti  slike.

FLIR  B425

Stariji model kamere  koji  smo  koristili dugi  niz  godina . Služi kao rezervna kamera i za   obuku novih  djelatnika.

FLIR E8

Kamera  nam služi za snimanje elektro postrojenja, razvodnih ormara i dijelova strojeva u cilju redovitog održavanja te preventivnih pregleda.

Prilikom potvrde naših detekcija, uz infracrvene kamere koristimo i druge uređaje koji nam daju drugačije uvide u problematiku situacije.

 

FORBEST PORTABLE 3188DN DRAIN/SEWER CAMERA

Prijenosna kamera za cijevi

Uređaj koji nam omogućuje pogled na trenutnu i stvarnu situaciju koja se nalazi u svim cijevima vašeg objekta. Daje nam informacije o vrsti oštećenja cijevi čime potvrđujemo mjesto nepravilnosti snimljeno termografskom kamerom.

 

HL 50-BT

RUČNI ISPITIVAČ CURENJA CIJEVI HYDROLUX HL50

HL 50 je jednoručni instrument za otkrivanje curenja vode, prilagođen za rad na terenu. Ergonomični dizajn i samo dvije tipke, omogućavaju jednostavan i brzi rad. Standardna verzija ima ugrađen osjetljiv piezo senzor i bežične slušalice.

Nakon detekcije mjesta propuštanja cijevi infracrvenom termografijom potvrđivanje radimo ručnim ispitivačem curenja DROLUX HL50.

 

EXTECH MO297

 

Beskontaktni mjerač temperature i vlage u zraku. U sinkronizaciji s FLIR kamerom, se koristi za detekciju kondenzacijske vlage u objektu, izračunava stupanj kondenzacije prema izmjerenim uvjetima u prostoru, trenutnu temperaturu, trenutnu vlagu u zraku objekta. Na temelju tih informacija se može provesti detekcija infracrvenom termografijom uzroka kondenzacije i pojava gljivica.

 

TROTEC T610 Mjerač vlage, Mikrovalni

Uređaj koji mjeri točan stupanj i zasićenost vlagom građevinskog materijala do dubine 300mm. Omogućava mjerenje i nevidljive vlage, te točnu potvrdu da se vlaga nalazi u objektu i koja je njezina količina bez obzira na dubinu i vrstu materijala.

 

Akumulatorska inspekcijska kamera

Bosch GIC 120 C Professional

   

 

Kamera za cijevi GIC 120 C Professional savršena je za pregledavanje teško dostupnih područja i dokumentiranje rezultata. Služi za foto dokumentiranje vlage u građevinskim konstrukcijama gdje nije moguć drugačiji pristup bez razbijanja.

 

Rems Push ručna pumpa za ispitivanje tlaka u cijevima 60 bara 115000R

 

Pouzdano ispitivanje tlaka za cijevne sustave i spremnike. Za provjeru tlaka i nepropusnosti sustava cjevovoda i sustava centralnog grijanja.